Onze dienstverlening

U kunt bij ons terecht wanneer u een woning of bedrijfspand wilt kopen, verkopen, huren of verhuren. Voor velen is het huren of kopen van onroerend goed geen alledaagse aangelegenheid. De eerste vraag die men doorgaans heeft is: zal ik huren, kopen of bouwen? Een trend is dat er veel wordt gehuurd, in verband met de kosten en de gewenste flexibiliteit.

Hoe bereiken we de ideale koper of verkoper, wat is de juiste prijs en met welke voorwaarden moeten we rekening mee houden? De makelaars van Hamilton helpen u om uw ideale pand of koper te vinden. Het netwerk van Hamilton is namelijk zeer omvangrijk, waardoor al op korte termijn concrete resultaten kunnen worden geboekt. We staan u bij tijdens de bezichtiging en tijdens het eventueel beoordelen van de koopovereenkomst. Wij stellen voor u een overzicht op waarin de prijs, kwaliteit en alle voorwaarden worden beoordeeld. Namens u wordt er nagegaan waar eventuele knelpunten kunnen zijn en nadat een ideale koper of verkoper is gevonden, wordt bij concrete interesse verder onderhandeld.

  • U wordt op de hoogte gehouden van het actuele aanbod
  • Bouw- en bestemmingsplannen worden getoetst op juridische haalbaarheid
  • Woningen of bedrijfspanden worden op hun echte waarde bepaald
  • Hamilton helpt u ook bij het onderhandelen over de aankoopprijs
  • U kunt kiezen voor een intensieve begeleiding of een gedeeltelijke begeleiding
  • We helpen u bij het tot stand brengen van een gunstige transactie

Neem een kijkje in ons aanbod of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. U kunt ook contact opnemen door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar Hamilton Makelaardij We leren u graag beter kennen.